15. mai 2009

Sommerblomster...





Jeg kom over en stooor flott hortensia i går! Den bare måtte jeg ha. Et kupp for to hundrelapper hos Mestergrønn - det er jo nesten gratis - og mannen (som for engangs skyld var med)argumenterte ikke engang. Jeg sa bare at jeg visste hvor jeg skulle ha den...





Rosie koser seg i solen. I dag har vi vært på tur til kirkegården og gjort gravplassen til pappa fin med potteroser og stemor. Rosie elsker å bli med når jeg kjører, og vi delte en is på vei hjem. Namnam, synes vi begge!





Spanske margeritter synes jeg er de flotteste! Jeg pleier å kjøpe flere forskjellige farger i lillatoner. I går var jeg innom en zoo-butikk - jeg vil nemlig ha fisk i dammen min. Jeg fikk med meg en vannlilje, plantekurv og litt leire til å plante i. Vannet ble litt grumsete med en gang, men i dag har mye av leiren lagt seg som bunnfall, heldigvis. Fisker skal kjøpes inn snart, og jentene gleder seg til nye "kjæledyr" som er forhåndsdøpt Ole og Dole og Doffen. Om en dør, så sier vi bare: Doffen har daua! (Huffda...)



I fjor sensommer/høst ble overbygget terrasse bygget på bestilling fra fruen (meg). Handy-man bøyde seg i støvet (sagflisa), og snekret i vei. Må få beiset en dag, og det blir min jobb, antar jeg.





Nytt staudebed i dag. Det er så fint med stauder som kan deles opp til flere planter... Ingen ting i dette bedet er ny-innkjøpt, men delt opp fra andre steder i hagen. Prydgresset bak er jeg spent på om kommer seg - de kjøpte jeg på 70%salg i fjor høst, og rakk aldri å plante de ut. Vi får se...








1 kommentar:

Andre etage sa...

Så koselig uteplass du har:)
Veldig fin hortensia.
Er så koselig med disse utebildene som florerer hos bloggerne på nib for tiden.
Blir å så sommerstemning.

Flott blogg du har:)

Ha en super helg!