10. jun. 2009

♥ Cupcakes versus muffins

Cupcakes heter det visst nå! Jeg er nå litt der at jeg kaller det muffins, jeg da! Men gode er de, og på sidebeina legger de seg uansett...hehe!Jeg elsker å bake - og spise etterpå, så kiloene er på plass, ja! Jeg vurderer å gå til anskaffelse av et slikt stativ som er beregnet til såkalte CUPCAKES. Fant et fint et her http://kagebutikken.dk/product.asp?product=2283 . Men da må man jo ha muffins stående fremme hele tiden for at det skal bli pent, eller?Noen mener det kan settes epler i stativet også.
Jeg fant dette etasjefatet i zink hos Sofies Villa, og tenker at det kanskje vil bli like fint - og kanskje mer praktisk? Hva tror dere, jenter? Jeg setter det på ønskelisten, jeg.... Og håper noen leser bloggen før bursdagen min - hihi!


Til opplysning: det er ikke jeg som har bakt de lekre kakene her. Bildene er lånt fra nettet. Men jeg skal nok vise dere noen egenbakte kaker etterhvert!

6 kommentarer:

Anki sa...

Jättefina kakafat! Varför välja, du kan ju önska dig båda två *ler*
Vad duktig du är på att baka, det ser jättegott & proffsigt ut!

Kram till dig! Anki

Frk. T sa...

Heisann! MMmm, den øverste muffinse så farlig god ut; ) Jeg er også en skikkelig sukkerglad jente, hihi.. Jeg elsker slike muffinsholdere du har sett på, vet du får kjøpt det på norske nettsider også.. Ellers mener jeg å ha sett det på Traktøren i Drammen?!

Tenkte bare jeg skulle informere deg om en nettside med de skjønneste kakeoppskrifter: www.detsoteliv.no, den siste jeg lagde derfra het oreo cheese brownie cake:D

Sier ikke det det meste??; )

Ha en fin kveld!

Klem

moni sa...

ååå den øverste muffinsen så bare nydelig god ut, med den lekre kremen:) nam!! Jeg har muffinstativet selv og jeg bare digger det:) Men så bruker jeg det kun i andledningen jeg har bakt muffins og skal sette det frem. Ei god venninne av meg har det andre fatet og dete r bare nydelig det også:) ønsker deg en videre fin kveld:) klem monica

helene sa...

Ja, jeg trodde det het muffins jeg og.. Litt artig med de "stativene" da!

Mia sa...

Fint at du begynner legge ut ønskelisten nå, det er jo bara snaue 2 måneder igjen. Hvem vet? kanskje det kommer... men da må du by på kaffe til din cupcakes :-)

Sissel sa...

Såg gode ut de muffinsene da, nam.
Har selv sinkfatet og bruker det til frukt stort sett, det er bare helt nydelig.
Ønsk deg begge du :-)
Ha en fin kveld.
Sissel