1. jun. 2009

På en benk på brygga...

Pinse-helgen ble tilbrakt på Ula - et deilig sted i Vestfold! Her er det ro og avslapping - ikke noe stress. Ungene ligger på magen på brygga og studerer livet i fjæra - fisker krabber og fanger fisk, eremittkreps og sjøstjerner. Her er marinbiologi et frivillig fag i fritiden! Mor og mormor koste seg med kaffe og synet av de ivrige barna...

Ula har en liten butikk/storkiosk og marina på brygga - der pleier vi å finne Elin som er den blideste dama jeg har møtt bak et kassa-apperat. Ungene elsker å handle godisene sine her... Og her finner mor ferielektyren: interiørblader fra inn og utland!

Er man på Ula må man jo selvfølgelig hilse på Ulabrand!


Et veldig hyggelig bilde av båthavna. Båthavna er et samlingspunkt for de fleste - her stopper bussen, og her parkerer man for å komme til stranda eller campingen.
Disse bildene er "lånt" av S. Seljeseth og T. Sannerholt.

Dette innlegget skrev jeg for å fortelle om mitt ferie-paradis! En idyllisk perle ved fjorden og havgapet. Her kan man se båter gå inn og ut eller forbi ute i sjøen. Strendene er av den deiligste sand, og svabergene er vakre der de stiger opp av sand og vann. Når vi er hjemme lengter vi hit, og her senker skuldrene seg og man finner roen. En nytelse - vi kommer snart igjen!
4 kommentarer:

Mia sa...

Høres ut som et fint sted å tilbringe fridager.

Duften av erteblomster sa...

Hørtes deilig ut:)
Så HERLIG hund du har!!!

Hvis du har lyst og mulighet så er du hjertelig velkommen til å være med på bloggtreff i Oslo til lørdagen.

Nyt sommerdagene
klemmer fra Vibeke

Maja sa...

Utrolig flott sted!
Der kunne jeg tenke meg et besøk en gang!!
Klem fra Maja

helene sa...

Så ut som ett fredelig sted!!!