25. jun. 2009

♥ Sommer, spray og zink...

Jeg har arvet et gammelt symaskinbord etter min far! Ja, du leste riktig! Han sydde strietak på denne... som ble kledd med papir og malt hvitt!

Da han døde for flere år siden tok jeg heldigvis vare på dette symaskinunderstellet - selve maskinen og bordplata er tatt av, og jeg holder nå på å lage et plantebord av det...Når den er ferdig malt på alle sider, skal det komme en bordplate på - og den skal kles med en zink-plate har jeg tenkt! Har noen tips om hvor jeg kan få fatt i det? Takknemlig for gode råd!
Her blir det meste hvitt - også plenen!!! Etter et par klippinger så er det grønt og fint igjen, hehe!


Merket er Singer, åff kårs!...Og når jeg var så godt i gang med sprayboksen, tok jeg like gjerne fatt på speilet som i mange år har vært stuet bort på roterommet. Har aldri vært fortrolig med denne barokk-gull-greia. Tror denne blir absolutt mye finere i hvit - og kommer nok til å bo på soverommet... (kommer i senere innlegg, vil jeg tro...)En gammel Ikea-papirpose tjenestegjorde som dekke for speilflaten, og maskeringstape rundt, selvfølgelig. Spent på resultatet...7 kommentarer:

M sa...

Halloooo!!
Litt liten tid til blogg i disse dager.....jobb og plikter og sol og glede!
Du, jeg har sett på en eller annen blogg at noen bestillte en bordplate i sink....HVOR var det da?
Jeg skal si i fra om jeg husker det!
Det blir jo litt vandring rundt om....
Skal tenke på det!
Heldig du som har et sånt understell, jeg har ønsket meg et, men til å ha inne, svart med glasstopp....det er sikkert dyrt å få tak i?
Klem, M

miss marple sa...

..et sånt symaskinbord har jeg stående på loftet..på tide å hente det ned,kanskje??!
Speilet kommer til å bli kjempefint-kjenner det på meg..hihi

jordbærpiken sa...

Gamle Singermaskiner er veldig fine syns jeg! Pappa har også et Singer-stativ stående ute. Han bruker det som hoggestabbe eller noe. Jeg har spurt om å få det, men han bare fnyste. Skjønte ikke helt hva jeg skulle med det. Hehe. :) Jeg får mase litt til, så får jeg det sikkert. Kunne tenke meg å lage et bord av det. Speilet blir sikkert kjempefint! Ha en god kveld. :)

Frk. T sa...

Hei, hei!!: )

Du har rett, 20 mill. er litt mye på èn person, men hvis vi to går sammen, er det nuuull problem å kjøpe huset, hihi.. huset er lekkert, men tror nesten jeg syntes det er litt for overdådig..

Det er så morsomt med spraylakk, morsomt at du skal lage et plantebord ut av det gamle symaskinbordet!: ) Gleder meg også til å se speilet ditt, håper du viser det frem etterhvert!

God natt,

Klem : )

mormorelsie... sa...

Ååå så fint ditt symaskinsbord ser ut,kommer att bli underbart fin när det är klart.
kram o ha en go dag
ninni

Christine Louise sa...

Det blir nok kjempe fint. Gleder meg til å se speilet. Tror absolutt det er mye finere hvitt :)

Klem fra meg..

Camilla, casadebach sa...

Ser for meg at det blir ett lekkert plantebord det der! her i byen er blikkenslagerverkstedet veldig behjelplige. Prøv å ringe og spør om de kan hjelpe deg! ;)

He en strålende weekend!

Hilsen camilla