24. juni 2009

♥ St.Hans-bål ved fjorden

Se så flott bål! Det var mange meter høyt, og naboer og venners venner har bidratt i et helt år for å lage dette store St.Hansbålet ved Drammensfjorden.



Handymannen har brukt traktorskuffa for å måke bålet opp i en pen haug!



...men når bålet skulle tennes, sviktet han til fordel for seiltur på Christiane... Snart Nordisk Seilas som står for døren, og han og vår eldste datter skal være med, så litt forhånds-opplæring for en uerfaren seiler er ikke så dumt!!!



Her er det rett før båltenning - nabo T har helt på litt bensin. Min datter illustrerer bålhøyden...



Tidligere fotballproff fra Chile tok initiativ til nabolagskamp i fotball utpå kvelden... Målene er litt sånn shabby chic...?



Det var grilling i hagestuen med venner og familie før på kvelden, og rett før båltenninga dukket svigerfar også opp! Alt som kan krype og gå skal være med...



Nå venter dere nok spent på hvem det er som har vunnet, tenker jeg! Jeg tar med meg listene ut i finværet og skal klippe strimler med navn + brette lapper... Så får vi se litt senere i dag hvem det blir... Lykke til til dere alle...






4 kommentarer:

Villa von Krogh sa...

Hei. Første gang jeg er innom deg. Du har en veldig fin blogg. Skal se litt mer nedover...
Ønsker deg en flott dag i solen!
Anine

Christine Louise sa...

Så koselig...Flotte bilder :)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken fin tradition med brasa på St hansafton, vi har till påsk eller valborg ibland. Nu ska det bli spännande och se vem som vinner, jag håller såklart tummarna hååårt..
Kram till dig
AnnaMaria

miss marple sa...

haha-shabby chic mål....har stilen slått an i fotballmiljøet også??!!..
Ha en riktig god "klippeogbrettestrimler-kveld"