14. jul. 2009

♥...en liten hagevandring...

Tenkte å vise dere noe av min blomsterprakt i juli!


Jeg har en hage som er under stadig forandring, og det titter frem nye blomster både her og der! Jeg elsker de blå valørene, så det er hovedfargene blant mine blomster. I dag fant jeg knopper på en Jackmanii klematis som klatrer oppover espalieret foran hagestuen. Gleder meg til den står i blomst! Under er en allerde blomstrende klamatis President! Rosene er New Dawn klatreroser som vokser raskt oppover rosebuen. Hortensiaen har vokst seg stor og var engang en liten stuehortensia som stod inne i potte. Valmuen er vakker selvom den ikke er blå/rosa... Liljene holdt på å bli slengt i komposten sammen med gammel blomsterjord av min mann, men jeg reddet de heldigvis... Lavendelen min er litt stusselig blitt, så jeg må kjøpe meg flere nye og sette sammen med denne stakkaren...


5 kommentarer:

mormorelsie... sa...

Ååå så mycke vackra blommor du visar.
kram o ha det så gott
ninni

Hulda sa...

Flotte blomsterbilder du viser! :) Jeg falt for de ja. Det er herlig med blomstring nå om sommeren. Jeg er enig med deg i det du skrev til bloggleserne, man må ta seg bloggfri, og nyte sola og sommeren. :) :)

Lunalu sa...

Sommeren er den desidert beste tida! Elsker sola, alt det grønne og frodige, - og blomstringen. Kjempe fine blomsterbilder!!!
Nyt sommeren videre!
Klem fra Lunalu

Vitt o Vältummat sa...

Blomsterbilder kan man aldrig få nog av!
Kram/Åsa

miss marple sa...

Mmmm-NewDawn er nydelig-har plantet det selv i sommer-og lavendel får en jo aldri nok av...
takk for titten og fortsatt god sommer;)