1. jul. 2009

Middag på Bølgen og Moi!

Om det var Trond Moi som laget akkurat min mat er vel et ubesvart spørsmål - lite trolig - men maten smakte fortreffelig! Jeg spiste en kremet tagliatelle med kylling og pesto - absolutt deilig! Det var min venninne A som foreslo dette spisestedet på Sandvika Storsenter. Egentlig skulle vi på kino også, men det er så lite utvalg av bra filmer nå, så vi tar det igjen senere i sommer...

Vi har begynt å gi hverandre kafe/restaurant-besøk + kinobilletter i bursdagsgave - det synes vi begge er veldig hyggelig... I dag var det A som tok ut deler av sin bursdagsgave, og vi koste oss veldig begge to...


...ta kjøle-elementer ut av fryseren og pakk de inn i et putetrekk - de svaler litt i senga om det er vanskelig å sove i den hete sommernatten... Sov Godt!9 kommentarer:

Tyra sa...

Hei, og tusen takk for hyggelig kommentar! Ankelen er litt mindre elefant-aktig, hvertfall, så da er det vel en viss bedring i vente.... Å ta med seg hobbytingene ut i sola er jo en fin ide, men litt vanskelig når man bor alene å få med seg alle tingene ut-og inn igjen når man må klamre seg fast i et par krykker...får slenge alt opp i pose og henge på krykka, så går det vel, skulle jeg tro!!
God bedring selv med den knekte tåa-au!
Klem fra Cathrine

Landlig eleganse sa...

Hei! Har hatt problemer med å komme inn på bloggen din, veldig irriterende! Takk for kjempefint tips! Mulig jeg har takket før, men uansett takker jeg igjen...;0)
Du har en kjempeflott blogg, hit kommer jeg tilbake! Og en takk skal du få i posten, hvis du sender meg en mail med navn og adresse...

Godt at flere gjør som meg - søker inn fra varmen...Med "liten" baby er det best å holde seg i skyggen og innendørs innimellom. ellers skal jeg ikke klage. Her inne er det svalt og godt å være!

Herlig hund dere har! Kjente en Jack Russel som samlet på steiner! Matmoren fant steiner overalt i huset;0) Fine hunder - hvordan er de med barn?

Mette

M sa...

Ååå det høres herlig ut!
Ha en fiiin dag, jeg tar en pause fra blogg...uvisst når jeg kommer tilbake...men dere er ikke kvitt meg altså!
Klem, M

Maliva`s verden sa...

Hmmm..høres både deilig og koselig ut det der ja.
Så lurt med kjøle-element tipset ditt..Ja nå spørs det om denne varmen fortsetter da...Nydelig er det ihvertfall nå.Ser du etterlyser bloggtreff...jeg tenkte å dra igang et i Lillestrøm i sept.engang..Da må du komme vøttu..men vi treffes jo før det:O)Go`helg til deg fra Maliva

GundaM sa...

Hei der og takk for hyggelig hilsen i bloggen min.
Du lurte på om jeg er selvlært på denne fil de fer greiene og jeg er nok det så å si. Har en kompis som jeg diskuterer litt emd og kikker etter gamle arbeider,)
Lite bøker om vikling men masse på nettet å kikke på. Men jeg blir så "hermekråke" om jeg kikker for mye , liker lkage min egen greie. Men her er en side til en svensk dame du kan kikke på, masse flott!!!
http://www.123minsida.se/malinsdesign/24150405

Ha fortsatt god sommer!

Irenes verden sa...

Det ligger en liten award å venter på deg hvis du vil ha den...:)

Maliva`s verden sa...

Hei...er kanskje på ferie du,men jeg har sendt deg en mail:O)

Jatte sa...

Hei hei :o)
Gartulerer du vant loddtrekkningen inne hos meg :o)

Klem Jatte :o)

Tiril sa...

Det var en smart idee, Bølgen og Moi har mye god mat, så får du rikeslig.
Koselig blogg du har!!