17. jul. 2009

♥ Pergola til begjær...

Jeg har bygget min første pergola (- bilder kommer senere...) Her er et knippe vakre pergolaer jeg fant på nettet.

Huset mitt er nybeiset og fint i lys antikk - jeg undres på om pergolaen skal være i samme farge, eller i brunsort, som badestampen og ytterdøren... Den skal jo dekkes av grønne klatrende vekster etterhvert... Og under pergolaen skal den hvite nymalte hagebenken stå... Blir skikkelig romantisk tror jeg...På bildene her er flere av pergolaene hvite, noen er trefargede, - det jeg tenker er at om min blir brunsort - kan det se ut som smijern? Hva tror dere blir penest?

9 kommentarer:

mormorelsie... sa...

å så mysigt det ser ut.
kram
ninni

Anine sa...

Brunsort blir sikkert lekkert!
Ha en fin dag. :)
Klem fra meg

Lunalu sa...

Det er så fint med pergola - jeg skal snart blogge min - en benk med espalier og pergola...!!!
Jeg synes både hvite og "svarte" er stilige, hva man velger kommer jo litt an på hva man har ellers! Synes begge deler er finere enn vanlig trefarget!
Blir spennende å se hva du velger!!!
Ønsker deg en nydelig dag!
Klem fra Lunalu

Mia sa...

Trodde du viste den ferdig nå jeg, men jeg har jo sett den :) på MMS. Bare vent du, når du viser den her blir de andre grønne av missunnelse. Hva du får til !! :)

Heidi`s hvite perle sa...

Gjett om vi blir grønne av misunnelig..jeg sikler her jeg sitter! Haha! Enig med lunalu, begge deler er veldig fint..så det kommer litt ann på. Men stol på magefølelsen din du:) Koselig og romantisk blir det nok uansett! Synes det er kjempefint med slike pergolaèr, lyst på en selv. Til og med tipset min mor og far om det;)

Ha en strålende helg!

Landlig eleganse sa...

Lekre pergolaer! Har lyst på en selv jeg - vi har brun beiset hus, og tenkte enten det eller hvitbeiset...og så vil jeg ha brostein på bakken. Gleder meg til å få det i orden(men ikke før neste sommer :o/)!

Ser ut som noen har tenkt i samme baner som meg ang. pakke, men siden den ble sendt i dag, før jeg fikk se innlegget under her, så får du en til av en av tingene du fikk igår...men det er en av dem man kan ha både her og der;o) sier ikke mer. Du får vel pakke over helgen en gang;o)

Klem fra meg

Landlig eleganse sa...

Ang. farge: tror jeg ville beiset den mørk, liker jo kontraster jeg, siden du har lyst hus;o)

Vitt o Vältummat sa...

Det är fint med pergola och jag önskar att jag hade kunnat snickra själv. Då hade jag inte behövt tjata på L!
Kram/Åsa

Laila -Karin sa...

Vil bare ønske deg en riktig god helg .
Spennende å se det ferdige resultatet