28. sep. 2009

♥ Høstbad i stampen...

Denne helgen har vi hatt hjemme-spa med hot-tub i hagen! Vår vedfyrte badestamp har hatt lang pause pga noen tekniske reperasjoner - (selvfølgelig Handymannens jobb) - og nå var det dags for bading igjen! I sommer har jeg beiset espalieret brunsort, samt laget en guirlander med vimpler av voksduk i spa-farger som matcher den blå glassfiberstampen.Selve stampen var en gave som min mann fikk til 40-årsdagen av sine arbeidskollegaer. Omrammingen med platting og trapp har jeg designet, og Handymannen snekret. Vedovnen står utenfor selve stampen i et eget "fyrrom" med pumpe som pumper det varme vannet rundt. Dette gjør at vi får plass til et par personer ekstra - vi har vært ti voksne oppi på det meste!

Masse lykter blir tent, for det er mørkt om høsten - aller finest er det når det er stjerneklart og litt kaldt i luften, for vannet fyres opp til 38-41 grader.Disse turkise stofflyktene har fått herlige rust-flekker som gjør dem litt naturlig "eldre" - selvom de var nye i fjor... Har ikke funnet noen annen plass til disse ennå, men fargene passer inn her i hage-spa avdelingen!!!
Engletrollene er små badenymfer som mer enn gjerne vaker i stampen, og det kommer ofte store og små venner på besøk når det er stampfyring på gang!

Hvem trenger vel Farris Bad eller Quality Spa & Resort Holmsbu, når vi kan sitte og titte utover fjorden og se på stjernene med et lite glass sitronvann - eller noe annet godt drikke...(!) i hånden? Dersom noen hadde kommet med varme steiner og tilbudt massasje attpå - ja, da hadde det blitt for bra - ikke sant?! Med svømmehud mellom tærne etter fire dagers bading og rosinfingre - ønsker jeg deg en god høstuke!
10 kommentarer:

Camilla, casadebach sa...

Kjenner jeg blir litt misunnelig nå - den deilige spa-avdelingen!! Her har vi foreløpig kun bastu, noe jeg ikke er helt fan av desverre!

Go høstferieuke til dere!

Hilsen camilla

miss marple sa...

Du verden!Det var litt av en bursdagsgave!!!Må si jeg blir en liten anelse misunnelig på både svømmehud og rosinfingre...hehe..

Jeanette sa...

Må si at det der så utrolig deilig ut! Så koselig du hadde gjort det med masse tente lykter:-)

Ha en god kveld videre!

klem fra Jeanette

Balke gård sa...

Hei og takk for hyggelig hilsen, få godt det er med fårikl, ja!!! Gleder emg til middag:-)

Og dere kan virkelig kose dere, ja! Artig, og så kjekt med fjordutsikt, da!!!! Ønsker deg en fin dag! Klem, Marianne

Beate sa...

åå, dette så deilig ut. Så heldige dere er! og for en flott gave å få!

Ha en strålende dag
Beate

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Men så skönt, jag har badat i en sån en gång. Hos dig med fin utsikt och vackra lyktor måste det vara en dröm. Förstår att ni får simhud. En stjärnklar himmel, svag musik och ett litet glas..mmmm.
Ha nu en bra dag
Kramar
AnnaMaria

Anette sa...

Oi, skjønner at dere har hatt en fin høsthelg med hjemme spa ja:)
For en fantastisk deilig krok dere har her. Å som de andre sier, for en flott gave å få!!

Tittet litt rundt i bloggen din, så mye flott og masser av inspirasjon å hente, så deg følger jeg gjerne!

Anette

Hanna sa...

Åh, vad härligt det ser ut!
Skönt med eget ute-spa :D

Superfin blogg!

Tack för din hälsning hos mig! Välkommen åter :)

Ha d gott!
Kram Hanna

Datt sa...

Ååå, så utrolig STAS! :D Slik hadde jeg virkeligen klart å nyta også ja... Sukk... Sy fint pynta også, herlig med den vimpelen! :)

siren sa...

wow så fint! Veldig lekkert med de malte espaliene...der kunne jeg ha kost meg masse ja!