12. nov. 2009

♥ Ny sminkepose og en trekning...!

Jeg sydde meg en pose i linstoff som jeg dekorerte med et strykemerke og en søt blondekant rundt - tenkte denne ble fin til litt sminkesaker på badet. Kanskje jeg lager slike som noen julegaver??? Eller kanskje til "julemarked" med pepperkaker og en kaffekopp hvis venner og kolleger vil stikke innom?

Super-enkle å lage - og så dekorative. Tenker jeg lager flere størrelser etterhvert. Kun fantasien setter stopper - nok en gang. Poseholder, skittentøyspose, skopose, handlenett, m.m
Jeg er ikke lenger så glad i glanspapir-lenker fra skole og barnehage... Jeg må innrømme at jeg er mer estetiker enn overbærende mor i så måte. Jeg har sneket meg til å pynte juletreet på sene kveldstimer uten innblanding fra barna.
Men nå: nå tenker jeg det blir mer slik jeg vil selvom barna skal vå være med å pynte, for nå fikk de være med å lage den pynten JEG likte! Jeg fant nemlig inspirasjon hos Hulda Husfrue i Husfruas Memoarer til disse kremmerhusene...Så over til trekningen av tips til ting man kan lage til jul/julegaver:

Jeg har trukket ut to flinke bloggere som får en liten førjulsgave fra meg: Kirsebær og Aases fantastiske verden. Kirsebær for den ideen jeg virkelig fikk lyst til å prøve - og Aase fordi hun mener skjerfene hun lager har den rette "Gro-stilen"...hihi! Må nok gå et heklekurs hos deg Aase!
Innlegg med alle tipsene kommer snart...


8 kommentarer:

aase sa...

Kjære deg da, hva du rekker altså, og så er alt like flott og vakkert...jeg er stum, og det skal noe til har du vel merket...hihi!!

Du skulle vel nesten sett om det stemmer med "Grostil" da men...utrolig koselig ihvertfall!!

Gleder meg til vi treffes!!

lisje astrid's husblogg sa...

Du er såå flink!Imponert over alt du får til å rekk å skape på så kort tid:)
Klem til flinke deg frå Astrid

Kirsebær sa...

Jeg misunner (på en positiv måte, altså) kreativiteten og skaperevnen din - det er virkelig ikke alle forunt. :o)

Så koselig at jeg gav deg litt inspirasjon - nå ble jeg glad! :o)

Margrethes hus og hage sa...

Så lekker julepynt. Jeg må innrømme at jeg er litt som deg med tanke på juletreet... Men noen ting må man jo bare slippe gjennom :)

Ønsker deg en fin fredag. hilsen Margrethe

bikim sa...

Soo pretty!
night night,
Rosa

Jeanette sa...

flink du er gro!! Alltid like bra uansett hva du lager!1

klem klem

Min stil sa...

Så utrolig lekkre. Kjempeflink er du.
Klæm Susanne

Anette Willemine sa...

Å, så nydelige ting du lager!
Lurer på om jeg ikkse skal prøve meg på noe lignende. Koselig å holde på med noe kreativt!
Jeg har lagt meg som følger hos deg og du står på min bloggroll. Veldig hyggelig om du har lyst til å legge deg til hos meg også.
Ønsker deg en deilig helg!
Klem fra Anette Willemine