26. des. 2009

Venninne-gaver...

Nå er vel disse pakkene pakket opp, tenker jeg! Jeg satt en dag ved bordet, og scrappe-humøret var på topp! Litt kartong, vakre mønsterpapirer og litt stæsj var alt som skulle til - så var jeg i gang!

Jeg laget hele åtte slike esker med forskjellig dekor. Innholdet var dog det samme i alle eskene - og var brunt og deilig....Jeg har gitt bort alle untatt en - den ene av disse over her likte jeg så godt at jeg måtte beholde den selv... hihi!Jeg har desverre ikke verktøy til utstansing av sirkler eller ovaler med takke-kant - jeg har klippet disse for hånd med takke-saks... ikke helt enkelt, nei!


Og glitter er veeeeldig jul, da - denne esken glitrer som bare det!Smakte innholdet, jenter???? For dere som lurer på hva innholdet i eskene var: Walters Mandler....fra Freia!!!


6 kommentarer:

yesheimen sa...

Så lekre esker da, og innholdet...nam-nam.... Du frister!
Ja disse eskene var forseggjorte og fine, du er flink. Og tenker damene som fikk er veldig fornøyde.
God romjul og varm juleklem fra Ann<3

Barbros lille atelier sa...

Så nydelige esker du har laget, og sjokolade er jo alltid en vinner! Tipper det var mange fornøyde mottakere av eskene.

Ha en fortsatt god jul!

Klem

essemia sa...

Åh vilka fina askar. De presenterna hade man sparat, sannerligen.
Hoppas du hade en bra jul och god fortsättning.
Kram Elzie

Lenemora sa...

Åhh kjære deg, her har det skjedd en veldig lei ombytting!
Det er desverre slik som kan skje i en veldig trevel førjulstid....det var hyggelig at du likte det hjertet du fikk...jeg er veldig lei meg for den feilen jeg har gjort! Kan ikke gjøre om den nå....har desverre ikke flere blå og hvite hjerter....

Ønsker deg en god romjul, takk for at du tok det så sporty....

Klem fra Lenemora

aase sa...

Hoj hoj, tusen takk for den lekre esken med nyyyyydelig innhold ja!! Her står esken urørt og pryder kjøkkenbordet!! Denne måtte alle gjestene se, men nå kan jeg ta den....når barna og mann har lagt seg, den er min!!!

Håper du har en fin romjul Gro, det har vi!!!

Sees plutselig!! Romjulsklem fra Aase

Mia sa...

Tusen tack, du är helt otrolig, och lådan/ esken var ett sant smycke :) Hoppas att julen varit fin och att du och dina får några riktigt fina romjulsdagar :)