8. jan. 2010

Ny veske...

Jeg må vel innrømme at jeg har vært noe inspirert av et besøk innom en viss butikk på Sandvika Storsenter før jul... så nå går sømprosjektene i samme stil - nemlig med hjerter... som jeg forøvrig er sååå glad i - som dere nok allerede vet...hihi!

Denne vesken sydde jeg i romjulen - en dag jeg synes at jeg hadde litt overskudd mellom kald ribbe og lefsekling...

En liten tur på Stoff og Stil var påkrevet, og veskestoffet er smalsstripet cordfløyel og et forstoff i bomull med trykket tekst på. To rette stykker med skrådde hjørner er sydd sammen, og en løpegang til snøringen. Snøringen består av skråbånd av lin som er sydd dobbelt med blonde på den ene siden. Hjertet er selvfølgelig av lin, og et strykemerke er kantet med en smal, heklet blonde.


Vesken er stor og romslig... Angrer litt på at jeg sydde den uten inndelingsrom, men det blir nok flere vesker etter hvert.... Man må jo alltid lage en prototype - eller hva? Og forløpig passer den helt supert til den nye kjolen min som jeg sydde på selveste nyttårsaften....hihi! Ja - det er helt sant!!! Skal blogge den i morgen...

Og - forresten - tusen takk til dere som kom med tips til ny data-ledning/lader... Mannen min kom hjem med en ny lader til meg forrige dagen, og da er jeg i gang igjen, takk og lov!!!!
11 kommentarer:

atinybitofheaven sa...

Så utrlig fin den var - så kreativ du er :-)
Jeg elsker store vesker man kan ta med seg alt overalt i :-)

Ha en flott dag videre :-)

Ruths datter sa...

Staylish.

Hagagården sa...

Vilken härlig väska du har sytt dig.
Kram o ha en go dag.
ninni

miss marple sa...

...oj!Skulle ønske jeg kunne si at jeg bråsydde meg en veske..for ikke å snakke om en kjole!!Tar av meg hatten for sy-flinke damer!!(..og gleder meg til å se kjolen..)

Anonym sa...

Så flink du er Gro- den er jo helt skjønn!
God helg, klem Hege.

Datt sa...

Wæo, så lekker!! Du er pinade flink! <3

aase sa...

Å veska den er knallfin det kan jeg si dere jenter!! Har sett de live og den er rett og slett skjønn!!

Du er så flink Gro!!!!!

Ha en vakker helg Gro, her er det selskap for svigers i morgen, og middagsgjester søndag!! Altså sier vi bare svusj så er den helgen over!!

Lille Liljehvit sa...

Fytti rakkern den var kul!! Du er så kreativ!! Og ikke minst, god med symaskina! Jeg hadde ikke fått til noe sånt. Gleder meg til å se kjolen!!

:o)

Ingun

hjem hos linda sa...

Den var jo kjempe fin..Flink du er!!
Gldere meg til å se kjolen du sydde på nyttårsaften???
Ønsker deg en fin helg!
Klæm Linda

Stine sa...

Sukk... Den som hadde stoffstil i umiddelbar nærhet :( Uansett.. Kjempe fin veske! Store vesker er et must.. Jeg kan sikkert overleve flere dager i skogen bare på innholdet i veska mi hehe..
Gleder meg til å se kjolen ;)

Guttemamma sa...

Virkelig nydelig veske Gro,så utrolig flink du er!!
klem