23. feb. 2010

Lysekrone...med superlim...

Ikke det at jeg skal skryte av min vakre lysekrone, nei - jeg skulle helst ha ønsket meg en stooor, vakker prismekrone... Lommeboken tillater det ikke - ei heller takhøyden. Handymannen satte også foten ned for en dyr lampe - det er mye å bruke penger på for tiden! Men lampe skulle jeg ha - og fant denne på tilbud hos Skeidar!
Kjettingen og ledningen har jeg skult ved å sy på en stoffpose i hvitt bomullslerret... slik det ble gjort på "ekte" prismekroner i gamle dager og den franske landstilen...

Kvaliteten er så som så - den ene "bøylen" mellom lysarmene var skjev, og knakk tvers av da jeg skulle bøye litt på den... Jeg vurderte å returnere hele lampen, men jeg hadde sydd på stoffposen, og tenkte at jeg kunne jo prøve å lime den fast igjen med superlim...

Som sagt så gjort - den sitter godt - og ikke minst - penere nå enn før da den var skjev... Det limet jeg bruker som jeg alltid må ha i kjøkkenskuffen til små og store kriser i hjemmet - kjøper jeg på Rema 1000, og koster 20 kr.... overkommelig nødverktøy for alle husmødre...!8 kommentarer:

My home is my Castle - by Kari sa...

Lampen er kjempefin den :))Nydelig med stoffposen utenpå ledningen..

Klem,Kari

miss marple sa...

..hehe..ja,superlim er en knallbra oppfinnelse,hva skulle vi husmødre gjort uten??!!
Lampa var kjempefin den,jeg har også en svakhet for prismekroner...
Ha en fin dag:-)

Datt sa...

Jeg har nok samma problemet som deg, penger og takhøyde! Men jeg likte den der da, kjempefin! Jeg har en fra ikea jeg, ikke like fin den nei, menmen, må vel lytte på lommeboka av og til! :)

Anne sa...

Eg syns lysekrona var nydeleg og spesielt fint var ledningsskjularen:)
Ha ei herleg helg!
Klem Anne:)

M sa...

Hei Gro!
Har aldri sett en sånn måte å skjule ledning på, det var artig!
Klem,M

jordbærpiken sa...

Hei kjære Gro! Tusen takk for koselig hilsen. :) Kjempefin lampe syns nå jeg. Du har et fint hjem! Håper du får en god natt. :)

Ruths datter sa...

Herlig lysekrone,Gro. Du er velkommen innpå min blogg til å være med på min Give Away.
Klem

siren sa...

Så flott en lysekrone, riktig lekker! Veldig fint også med tøy som skjuler ledningen. :)