11. mar. 2010

Hverdagsgourmet...

Hva gjør man med den kjedelige fiskepudingen for å freshe den opp??? Jo - i går serverte jeg den slik: Stekte fiskepuddingen, stekte baconskiver og la dette på en seng av rucola. Freste noen grønnsaker: kinakål, kålrot, paprika og vannkastanjer i en panne, og la på en god porsjon. Drysset over hakket koriander, fetaost og pinjekjerner. Serveres med en lime-båt. Voila!!!

Dagen før lagde jeg hjemmelagede kyllingnuggets av filet dyppet i byggmel , egg med honning & ingefær, og sesamfrø.... Grønnsakene var da gulrøtter, broccoli og løk. Servert på en seng av salat... Glemte å ta bilde, for vi var sååååå sultne...hihi (men det så enda lekrere ut....)
For litt over et år siden var jeg meget aktiv på kokkefronten inne på Rema 1000 sine Folkekokk-sider. Dette har ligget litt i brakk pga at bloggingen "tok helt av".... Nå tenkte jeg at jeg kan jo blogge maten jeg lager - kanskje noen lar seg friste???
Både Handymannen og jentene spiste og koste seg - eldstejenta M sa: Mamma du kunne åpne restaurant, du! Eller bli sånn matoppskrift-designer!!! Kanskje designer-frøet kommer til syne på flere hold etterhvert - hvem vet?
(Har du lyst til å se hva annet jeg har laget av mat finner du flere "hjemmedesignede" oppskrifter under nicket Nigella2 på Folkekokkene, rema.no)
6 kommentarer:

Pink Lady sa...

Takk for at du deler supre middagstips med oss. Fortsett med det, for på denne fronten trenger jeg inspirasjon daglig! ;)

Selv skal jeg lage kjøttpudding med løk og eple, hjemmelaget potetmos og grønnsaker til middag!

Ha en god dag!

Klem Pink lady

miss marple sa...

..og så jeg som er så sulten..hjalp ikke å komme inn hit akkurat;)Middagstips kan jammen trenges,iblant står det helt stille...men idag slipper jeg å tenke på det,fikk nettopp telefon om vi har lyst på middag..hilsen svigermor...o' store lykke!!

Hespe sa...

Mmmmmm, dette så jo bare såååå godt ut, og skikkelig råflott - tydelig ikke så mye som skal til for å skape gourmet ut av hverdagsmaten - iallfall ikke for deg..;o)

Ha en finfin kveld!

Klem fra Hildegunn

Mia sa...

Detta, Nigella2, detta kan du, trolla gourmetmiddagar av vardagsmat. Jag är helt enig med M., restaurang nästa?? !!

OTHILIES GÅRDSHANDEL sa...

Supert, takk for et flott tips.
Ønsker deg en knallfin helg:)

Blogger sa...

BlueHost is definitely the best web-hosting company for any hosting services you might need.