13. sep. 2010

Hei på dere der ute i høstværet eller inne i interiørhulene...
Jeg har hatt en laaaaaang bloggpause nå, og følte for å gi et aldri så lite livstegn. Grunnen til at jeg måtte ta en pause var rett og slett at lysten og gnisten ble litt borte. Jeg synes det ble litt mye PC en stund - (?) tro det eller ei! Har nok hatt laptopen i fanget, ja, men de av dere bloggvenner som også er på FB har nok sett at jeg innimellom har vært å finne der. På hjemmefronten har det vært mye rot - bokstavelig talt... Vi har revet tak helt ned til inner-taket - vi hadde sogar vannlekasje en uheldig natt før pressenningen kom på plass. Nå har vi lektet opp på nytt, isolert (manglet helt isolasjon det taket, visst, hehe) og lagt ny takstein. Litt småtteri gjenstår - min handymann er snart i mål! Flinke mannen min! I 2. etg har jeg nå fått en ark med åpen himling - hvilket gjør det meget luftig. Før var det skråtak, ingen vindu og mørkt - nå er det fire vindu i arken, og masse lys og luft: DEILIG! Dette skal selvfølgelig pusses opp - jeg skal ha tapet sammen med min tømmerpanel - mulig også noen malte flater. Taket skal bli panel med downlights og selvfølgelig står det også en lysekrone på ønskelisten! Gulvet er innkjøpt og ligger i kjelleren: gråvasket eik laminat fra Pergo. Den ser skikkelig værbitt ut. Skuvsenga, som i sin tid ble kjøpt hos Aase på Godslageret, skal få æren av å huse en million puter.... Et bord er under produksjon - jeg sier ikke mere. Noe må jeg jo vente med, ikke sant?

Også har kreativiteten begynt å blomstre igjen - jeg sitter å syr litt velur-kjoler nå om dagen, og har tenkt å komme i gang med scrappingen igjen.

Så da er jeg nok muligens tilbake, jenter!!!!
Her viser jeg to av mine favoritt-tapeter fra Laura Ashley som jeg vurderer til loftstuenTuddelidu!

4 kommentarer:

Ruths datter sa...

Velkommen tilbake kjære deg.Du har lagt på blogglista mi og jeg har savnet deg.Ønsker deg velkommen til å være med på min Give Away.
Klem

aase sa...

Detta var jo bare så koselig da, du er savnet i bloggverden min og selv om jeg har deg som venn i "årnkliverden" også!!

Du får komme på stabbursbesøk en dag/kveld!!

Klem♥

Anita S Home and Wine sa...

Så koselig du er tilbake :)
følte litt det samme nå i sommer jeg. men det har kanskje litt med årstiden å gjøre også
ønsker deg en flott dag

Maliva`s verden sa...

Hei vennen..velkommen tilbake;o) Du har vært savnet skal du vite. Takk for hyggelig hilsen du har lagt igjen hos meg også. Ha en fin dag! Klem fra meg