4. jun. 2009

Utekjøkken - vinnersjanser hos meg!

Bort med fashionable eikekjøkken - inn med avskallet maling og rustflekkete, antikke bruksgjenstander, ståltråd og hjemmebakt brød! Vi elsker den landlige og uhøytidelige stilen. Shabby Chic kommer til å overleve alle trender. Her er et romantisk, deilig utekjøkken jeg godt kunne tenke meg å vært eier av. Mitt utekjøkken blir ikke helt i denne stilen, men jeg holder på... (bildet er lånt fra Lev Landlig)En herlig gammel damesykkel kunne jeg tenke meg å sykle på. Flagrende hvit kjole og flagrende langt hår... Sykkelen er helt sikkert uten gir, men hva gjør vel det når det er trim man vil ha, og sykkelen er akkurat passe shabby chic? Denne ser spraymalt ut over det hele, og står sikkert bare til pynt... (bildet funnet på nettet)
Minner til slutt om konkurransen min som pågår frem til 23. juni. Klikk på linken i kolonnen til venstre for å komme til innlegget.4 kommentarer:

Mia sa...

Såg på bildet før jeg leste teksten. Trodde faktisk det var hos deg !!! Med tanke på veggen, så rett utenfor døren.. :-) Ikke gi opp, det ser nok snart slik ut hos deg, skal du se.

Kristinmor sa...

Ja, ett sånt kjøkken kunne jeg og godt tenkt meg:) Veldig koselig. Fin blogg du har:)

helene sa...

Kribler i magen av sånne koselige utekjøkken!!

Hem och Lycka sa...

Vilket vackert kök!

kram Mia