8. jun. 2009

♥ Hjerter, blonder og sjablon-bokstaver...

Jeg kom over en rull med grønn guirlander - 30 meter - akkurat sånn passe mye - holder du på å lage julepynt, spurte den praktiske handymannen, da han så jeg satt og viklet kranser i helgen. Jeg har fått litt dilla på slike kranser, og henger opp både runde kranser og hjerter hist og pist...Den litt moderne, men praktiske lampen med touch-dimmer fra Ikea er ikke akkurat shabby-chic. Jeg synes den ble litt finere med litt grønt på. Tenker ikke å bytte ut lampen, heller, for den gir så godt arbeidlys når jeg drar frem symaskinen...

Veggpryd på en smal endevegg.Ikeaskapene i gangen med frostet glass var litt for gjennomsiktige - diverse farget tøy og "rot"syntes gjennom glasset. Derfor fant jeg noen gamle blondegardiner som jeg festet på baksiden av skapdørene. Også kom det jammen et par kranser opp her, gitt!
En gammel shabby trekasse ble en liten utstilling på kjøpmannsdisken i stua. Bokstav-sjablonene fikk jeg kjøpt hos Wallas verden - de var dessverre utsolgt for bokstaven A, så det må jeg kjøpe senere...
Til lunch i dag ble det rester fra gårsdagens fruktfat... og en kopp rabarbra-te.

...Og slik så fruktfatet ut med alle "syv slaga": grønne og blå druer, plommer, mini-bananer, jordbær, moreller, physalis og vannmelon. Servert i anledning min datters 12-årsdag - til kaker og vaniljeis.

5 kommentarer:

Malin sa...

Heisann:)

Så herlige bilder!
Ble kjempe fint med den trekassa! Dekorativt!

klemmer fra Malin

Anki sa...

Vilka fina bilder! Tänk vad fint man kan göra med lite grönt *ler*
Skåpet är jättefint med tyg o kransar!
& lådan med bokstäverna o ljusen, bara mmm...
Jättefin blogg & jag kommer gärna tillbaka! Lägger till dig i min blogglista!

Ha en fin dag! Kram Anki

Guttemamma sa...

Så mange fine bilder, og den kassen var flott pyntet!! Ble jo nesten julestemning i lampen din, ja vips er det advent igjen...Anette:-)

Maja sa...

Masse flotte bilder du viser i dag!
De kransene var lekre, det var igrunnen alt det andre også;)
Klem fra Maja

Blogger sa...

BlueHost is ultimately one of the best web-hosting company with plans for all of your hosting requirements.