13. jun. 2009

♥ Tur til Indiska og Ikea

Shoppingturen i går sammen med min venninne Mia, gikk til Indiska og Ikea!

På Ikea ble innkjøpene dette: hvitt heklet putetrekk, to kakespader (trengs alltid, for vi ender opp med å bruke ostehøvelen...!), 6 asjetter i pressglass (synes de er vakre)...
...og tre stilker med kunstige lyslilla ranunkler...
Nye glasshåndklær til utekjøkkenet....

....rammer i gustaviansk stil med mønstret speil... vakkert, ikke sant?
(Jeg kjøpte også et lager av batterier, for etter at jeg begynte med bloggingen, så spiser kameraet mitt batterier....hehe)Også ble det med hjem noen helt ordinære hvitvinsglass - rett og slett fordi hvitvin er godt på sommeren!


På Indiska fant jeg disse fine kleshengerene - tok to av de - skal henge noen pene klær på de - blondetopper el nattkjoler kanskje(?) og la de henge fremme til pynt på soverommet...


Har planer om å lage noen hyller, så disse flotte hylleknektene kan komme til nytte, tror jeg! Også disse fra Indiska...

En tunika med perler og paljetter...

Det er meningen at man skal ha noe under, tror jeg, for det er temmelig gjennomsiktig - noe å slenge over bikinien til og fra stranden, kanskje...? Måtte bare ha den, jeg... (Indiska den også)

5 kommentarer:

miss marple sa...

Så mye fint du har kjøpt deg!!
Kjenner veldig godt igjen den med ostehøvler på kakebordet;) hihi
God natt fra meg-må opp tidlig i morgen, skal på fotballturnering med minstemor...skal si det er en ivrig gjeng med 9-åringer!!!
Ha en riktig god helg.

helene sa...

En vellykket handletur dette altså! Ha en fin lørdag videre!

Irenes verden sa...

Kjempemasse fine ting! Kan selv gå på ikea i timesvis men kommer stort sett altid ut med noe som ser bra ut der og da, men som ender opp innerst i skapet fordi det ikke så ut som det skulle... likte veldig godt hylleknektene og tunikaen!!

God helg!

torleif ann karin sa...

Å må innrømme at nå ble jeg litt misunnelig, lenge siden jeg har vært på Ikea, og kunne absolutt ønsket meg en tur. Skal blandt annet ha nye hvite trekk til stoler, som pr idag er røde. Og søte ting fra Indiska. Nydelig alt sammen!
God helg.
Kle Ann<3

Maja sa...

Så mye fint du har snopet deg!!
Klem fra Maja