27. jul. 2009

♥ Smigret og beæret!

interiorblogg
I dag ble min blogg nominert til "Utvalgt norsk interiørblogger" - en svært hyggelig nyhet for meg som har ferie og kun var hjemom for å sjekke post/e-post og blogg! Jeg ser at mange har vært innom og meldt seg på konkurransen min også, og det er utrolig gøy! Jeg koser meg for tiden i campingvogna - til tross for regnet... Leser gode bøker, spiller yatzi og spiser god mat...I går var vi en tur inne i Stavern - været var strålende, og vi gikk langs bryggene etter en kjapp handle-tur på lagersalget til MarinAlpin. En liten byvandring og et bakgårdssalg førte til litt lesestoff: Barna kjøpte gamle Donald-pocketer og jeg kjøpte gamle, "antikke" ukeblader fra 60-årene.
Etterpå spiste vi her: på Brygga Uteservering - det har blitt en tradisjon når vi besøker Stavern! Her får jeg mine deilige hvitvinsdampede blåskjell, som jeg bare måååå ha, og vovsen får også god service: egne hundevannbøtter har de her! Og selvfølgelig en kuleis på "Båt-isen" etterpå! Dagen var bare perfekt! - og i dag kom atter regnet... kanskje solen kommer i morgen? Håpe, håpe!

Jeg fikk forresten en hyggelig overraskelse i posten i dag: en liten duk med blonde fra Senze of Joy, et zinkfat til kubbelys eller såpe (?) og et hjerte med perler og prisme. Disse vakre tingene var en hyggelig gave fra "Landlig eleganse"- Mette på Rauland! - tusen takk, Mette! Jeg antar du har handlet på Heimil - den fineste butikken på Rauland! Var innom der tidligere i sommer, og de har myyyye lekkert!!!!


Bildene er lånt fra nettet...

3 kommentarer:

Vitt o Vältummat sa...

Grattis till nomineringen! Jätteroligt!
Kram/Åsa

M sa...

Det ser deilig ut i Stavern.....
Så du at jeg ga deg awarder?
Ligger under Lofthus innlegget ditt.
Ha en fin dag, klem,M

Stine ♥ sa...

Stavern er et fint sted om sommeren! Koselig å gå rundt i gatene og å ta bryggeslengen, og se på livet. Jeg har vokst opp i Larvik og vært mye i Stavern og på strendene i Brunlanes. Det blir ikke så ofte lenger nå, men var der en tur tidligere i sommer.