3. aug. 2009

♥ Singing in the rain - vinnersjanser!

Sommer kommer, sommer kommer -sol og regn og latter og sang! Ja slik er det for oss: Latter og sang! Vi har det bra med campinglivet til tross for været som ikke er så bra. Ca annenhver dag med opphold og annenhver dag med regn!

Som vår bergens-nabo sier: finnes ikke dårlig vær - bar dårlige klær ...I dag er jeg bare hjemom for å hente post, mate fiskene og se over kjøkkenhagen. Massevis av sukkererter og begynnende gulrøtter - nam!

Handymannen skal på guttetur - trebåtfestival i Risør, så nå drar vi jentene nedover igjen til "våte" Ula...


Jeg er heldigvis bare halvveis i ferien, så det kan jo bli fint vær etterhvert - får vi håpe?Humøret mangler foreløpig ikke, og jeg leser Jo Nesbø så det suser etter om dagen. Deilig å endelig ha tid til bøker også.
Jeg takker alle dere snille, hyggelige bloggevennene mine for de koselige kommentarene som jeg har fått - så hyggelig at så mange har funnet veien inn hit og blitt med på konkurransen min også... Mange har lagt seg som følgere, og det setter jeg pris på -Klemmer til dere! jeg har ikke tid til å oppdatere meg på alle de nye innleggene deres nå, men jeg kommer sterkere tilbake når ferien min er over - lover, altså!!!


1 kommentar:

Vitt o Vältummat sa...

Ha en skön dag!
Kram/Åsa