8. okt. 2009

♥ I all offentlighet...

For en stund tilbake oppdaget jeg ved en tilfeldighet at noen hadde kommet inn på min blogg via dt.no - den lokale avisen i nettutgave... Dermed ble jeg nysgjerrig på å se om det stod noe om bloggen min i nettavisen, og det gjorde det! Jeg var nominert til en kåring av den beste lokale bloggen, av en venninne fra barneskolen!!!


Drammens Tidende heter avisen, og de skal la leserne kåre den beste lokale bloggen, så her er det bare å klikke på linkene og stemme i vei! Noen dager senere oppdaget jeg at det også stod oppslag i avisen om den samme kåringen, og da var min blogg tatt med som illustrasjon! Stor stas! Og ikke minst - stolt! Fikk noen tekstmeldinger den dagen, ja!



Vil du være med å stemme på din lokale favoritt, kan det gjøres her. Du må scrolle til du finner innlegget "Stem på den beste bloggen".
Der finner du også bloggen til Aase http://aasesfantastiskeverden.blogspot.com/, Mia http://miashage.blogspot.com/, Mona http://monaslykkebo.blogspot.com/ som er blogger jeg er glad i! Ta en titt hos disse fantastiske jentene...


Du ser kanskje at jeg har forandret litt på layouten i bloggen? Har skiftet ut bakgrunnen med en ensfarget bakgrunn i dus grå - synes dette ble bedre og roligere. Har også forandret litt bredder, så det ikke skulle bli så "trangt". jeg forandrer fortsatt litt i sidefeltene, så det vil stadig skje noe nytt der.... Link til andre blogger ligger nå på venstresiden og ikke høyre som før, men det ser du sikkert. Synes du det ble mer oversiktlig nå, eller hadde det liten betydning? Glad for tilbakemelding fra deg som leser i bloggen min!

Ønsker gamle og nye lesere en vakker torsdag!



16 kommentarer:

Det lille ekstra sa...

Hei Gro.

Så moro :) Håper du vinner. Du har en kjempe fin blogg. Lykke til.

VH Lisa

Hulda sa...

Det var jo veldig artig for deg! :)

Maliva`s verden sa...

Hei Gro,så gøy...lykke til. Du blir nok vinneren du skal du se:o)Mosehjertet ligger her klart til deg,så da sees vi imorgen.Klem fra Maliva
Ps!Tror ikke jeg har rukket takke deg for mailen ang.3 kol.Er litt usikker på om jeg vil ha det eller ikke.Derfor ikke skjedd forandring hos meg..Liker bloggen min best når den er så enkel jeg vøttu

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis, hoppas du vinner, det är du värd med din fina blogg.
Stor kram
AnnaMaria

Christine C sa...

Så gøy å bli nominert...du burde ha en god sjanse med den flotte bloggen din :) Lykke til.

Datt sa...

Nææh, så stas!! :D Grattis, you've got my vote! ;)

Tyri-jenta sa...

Gratulerer så mye!
*iler inn og stemmer på deg*

Drømme verden min! sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg:)
Bladd meg gjennom store deler av bloggen din, kjempefin! Ikke rart du er nominert. Moro å lese, jeg leser dt så ofte jeg er hjemme hos mor og far. Jeg kommer egentlig fra de kanter:)

ha en fin helg som nærmer seg med stormskritt!

p.s legger deg i blogglista mi om det er ok:)

Lykkeliten sa...

Gratulerer med nominasjonen!
Jeg liker bloggen din veldig godt, og er innom hver dag ;-)

Det er en liten gavetrekning hos meg i dag så stikk gjerne innom !

Mia sa...

Lykke til med nominasjon, jeg har stemt ;) Kul at du var med i avisen, jeg som aldri leser har ikke sett det. Bloggen er fin den :) Liker bedre denne her bakgrunden.

Crinoline sa...

Hei,Gro.Gratulerer med nominasjonen. Jeg trykket på linken,men det fungerte ikke. Synes layout på bloggen er fin.Sees i morgen.

Heidi sa...

Så moro :) Gratulerer,og håper du får seieren!

Balke gård sa...

Hei og så hyggelig, gratulerer med kandidaturet, vel verdt et besøk hos deg! Lykke til, nå skal jeg stemme! Klem, Marianne

Linda sa...

Kjempekult! Håper du vinner :-)

Klem fra meg

A-mora sa...

Håper du vinner, for bloggen din er så koselig.

Julens farligste skal jeg prøve meg på også. Høres helt himmelsk god ut.

Ha ei fin helg

Carole~Maynard Greenhouse sa...

Good luck in the contest. Looked up the link but didn't find the voting area!
xo...c