20. nov. 2009

Jeg lovet dere...

Jeg lovet dere bilder av min nye speilkommode - nå er den stæsjet med nips og godlukter...På kommoden ligger et blondesjal som duk - fjorårets Vintage Stories fra Kapp Ahl... Veldig glad i dette sjalet, og bruker det masse til pent...


I forbindelse med utbytting av Ikeakommoden til denne, fikk vi samtidig ryddet en hel masse i klærne våre, og frigjort masse skap-plass... Så nå er hele kommoden bare min...hihi - og hva passer vel bedre enn å ha undertøy og strømper i en slik flott kommode? En blondetrøye stikker "tilfeldig" utenfor skuffen...slik skal det være, må vite...


Min nye flotte Madonna ble kjøpt på bloggtreffet hos Wallas Verden/ Ragnhild. Synes den er vakker, og den passet liksom inn her på soverommet, synes jeg...
Et stettefat i pressglass har tidligere stått i stuen, men nå ville jeg ha det her med en liten duk og smykker på... Fatet var jeg så helig å få av en tidligere nabo for mange år siden - glad for det - her kommer det i hvert fall til nytte!

Kamsjellet i sølvplett har jeg vist frem før, men visst allerede da at det skulle bli smykkeskrin for perlekjeder... Kamsjellet var et av mine herlige loppefunn i høst.
På stettefatet ligger en blanding av nye og gamle smykker. En brosje i emalje med en yndig rose - et arvegods etter oldemor! Sååå glad i den, og har brukt den mye! Perlekjede og øredobber brukte jeg da jeg giftet meg med min kjære i 1999... sukk tiden går... Korset er også gammelt.

Bloggtreffgave fra Ragnhild - et herlig duftlys står nå og dufter deilig av rosenduft her på soverommet!

Til slutt i denne bildeserien viser jeg stolen som står ved siden av kommoden - en ekte Budalsstol - har begynt å fjerne malingen, men gav opp - brukte varmepistol og skrape, men for en jobb... Vet ikke om jeg skal beholde den slik som den er nå eller male den uten å fjerne gammel maling først - tips?Ha en herlig dag, kjære venner !


14 kommentarer:

mormorelsie... sa...

Jätte fin spegelkommod du har,underbart fint dekorerat.
kram o trevlig helg
ninni

Fågel Blå sa...

Underbara bilder du visar!
Kram och ha en trevlig Helg!
Kathrine

Camilla sa...

Fine bilder av den flotte kommoden =)


Ønsker deg en riktig god helg!

Klem fra meg.

Lindas hus sa...

Vaker kommode! Og så mye fint som står på den! Ha en fin helg. Linda

MinVinterverden/Laila Johanne sa...

Åh, så fin kommode! Heldig du er :D KJempefint pyntet også! *sukk*

Ha en nydelig helg, Gro!
Klem fra meg :)

aase sa...

kommoden er vakker Gro!! Å så flink som du er til å stæsje så er det rett og slett bare nydelig!!

Lineca sa...

Bloggen din er alltid så koselig å komme innom. Storkoser meg hver gang.
Speilkommoden med smykkeskrin smykker og tilfeldig undertøy er utrolig nydelig. Jeg skal til med et slik prosjekt jeg og med et gammel skattholl jeg har, men er ikke sikker på om jeg når det før jul.
Putegavene var virkelig fine. God gave ide.
Skiltet ditt likte jeg også. Sier som deg, venner spis, så får jeg det litt bedre selv. ;-)
ha ei super helg!
=))

Barbros lille atelier sa...

Så mye fint! Kommoden var bare helt nydelig! Og så lekkert du har dandert alt sammen:-)

God helg!

silje-sin sa...

Hei:) Nydelige bilder! Jeg har sendt deg en mail nå. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen på førjulskaffe:) Klem fra silje.

Maja sa...

Vakkert!!
Du er så flink å stæsje!
God helg;)

Lille Liljehvit sa...

Oi!!Det ser ut som en lekker stol!! Jeg fant også to nydelige stoler på loppis på sensommeren.. men de har en gyselig stygg grønnfarge. Og jeg har stått med malingsfjerner og skrape, og jeg er ENDA ikke ferdig. Herli' land for en arbeid... Men du nevner varmepistol? Hva er det? Og hvordan bruker du den til å fjerne maling? Jeg må pusse og skrape, og da er det vanskelig å 'bare' fjerne 3 lag med maling, og beholde den grønne orginale fargen. Ofte skraper jeg bort den orginale også....:( ikke bra. Kanskje du har noen tips til meg? :) Hadde satt stor pris på det :)

Syns bloggen din er nydelig, og følger med på alle innleggene.

Håper du har en god helg!

Hilsen Ingun :)

A-mora sa...

Så fin kommode du har. Morsomt med undertrøyen som stikker ut av skuffen.
Ha ei fin helg
Klem Synnøve

Ruths datter sa...

Så fint det ble med den nye kommoden.Lurt med det stettfatet til smykker.
God helg

M sa...

Den var bare SÅ fin, og sjalet var nydelig!!
Hvordan har du det Gro?
Klem,M