14. des. 2009

Iskrystaller og snefnugg...

Et innlegg i full fart mellom slagene.... det går i baking og gavekjøp/gavelaging for full guffe nå om dagen! Som om det var overraskende?Fikk pyntet litt i trollhasselgrenen min i går kveld - synes det ble fint og stemningsfullt...

Jeg har fått mange av disse hjertene med perler og prismer, og har hengt de opp her sammen med snekrystaller(i plexiglass med glitter og "frynser" (fra Jysk i fjor)) og istapper i glass (fra Perfect Home i fjor)


En kunstig granbarkvist henger over liftgardinen - med litt pelspynt og glitterstjerner (fra IKEA)
Dette bildet synes jeg ble litt vakkert - med hjertet i forgrunnen og bryllupsbildet vårt i bakgrunnen... Må tenke litt på mannen min akkurat nå - han er på vei hjem fra England etter en fotball-weekend med søsken og sin far. Håper han har vært litt i shoppinghumør også...hihi! (prøver å ikke ha for store forventninger - han vet at jeg er litt kresen, og synes ofte det er best at jeg handler selv... Såpass selvinnsikt har jeg!) Men litt parfyme hadde vært hyggelig...!

Foreløpig hvit og grønn jul i stua - men det blir litt flere farger etter hvert - det kan jeg love! Treet skal handles inn og pyntes til helgen - i år med hjelp av barna - hjelp.... Jeg som vil ha det perfekt... Jeg har lovet dem at de skal få pynte hvis jeg pestemmer pynten! Hva slags pynt jeg skal ha blir en overraskelse, men treet blir edelgran! (kunne vært artig å prøve et hvitt tre også...hihi!)

Til slutt minner jeg om at det er trekning i morgen....


6 kommentarer:

Ruths datter sa...

Det er skikkelig koselig pyntet i stua di.Trollhassel er bare helt supert.Som en skulptur i seg selv.Naturmaterialer er kjekke å jobbe med.Særlig når man har noe som glitrer i tillegg.
Kos deg i stua di.

DraumeElin :) sa...

Hei! Har ei grein her, med lignende pynt på! Vakkert på stova di! Håper du får litt godlukt av din kjære ;)

Juleklem frå Elin :)

Barbros lille atelier sa...

Så vakkert! Trollhassel er jo så dekorativt i seg selv, og enda flottere blir den med pynt på. Virkelig lekkert!

ANETTESHUS.COM sa...

Sååå vakkert, Gro!! Det var skikkelig dekorativt og flott!!

Ha en fortsatt fin kveld!

Klem Anette:)

GroLinda sa...

Gratulerer så mye til den heldige vinner!
Ja den trollhasselen er nydelig med alt du har pyntet :o)
Ønsker deg en fortsatt fin førjul med masse kos :o)
Klem fra Gro

Mamman din sa...

Ååååå, jeg får helt klump i magen når jeg leser at barna ikke får bestemme pynten på treet. Hvor er den barnslige gleden da? Og hva med det barna har lagd? Får de ikke henge på det heller? Det høres perfekt ut, men definitivt ikke koselig. La barna få bestemme, det blir koselig, men kanskje ikke perfekt. Men fins det noe bedre enn å se gleden til barna når vi gleder oss over det de har lagd på skole/barnehage? DET er juleglede, det :o) Ha en fortsatt koselig julefeiring!