15. des. 2009

And the winner is...

Da har jeg brukt "slumpgeneratoren" og funnet vinneren av albumet som jeg lodder ut nå før jul! Det ble hele 130 lodd i denne førjuls-utloddingen - helt fantastisk! Selvom mange er opptatt med jul, ser det ut til at mange tar seg tiden med å stikke "snuta" innom bloggverdenen i ny og ne - og det er kjempekoselig! Jeg poster ikke daglige innlegg nå i førjulstiden, men det kommer nok til å bli søm før - over nyttår!

Jeg vil også i dette innlegget takke alle og en av dere for at dere har vært så snille og lagt igjen såååå mange koselige hilsener i bloggen min - jeg synes dere fortjener en god klem alle sammen! uten dere hadde ikke bloggingen vært det samme - da kunne jeg like gjerne laget en vanlig fotobok!!!
Og så takker jeg for all flott inspirasjon som jeg har fått hos mange av dere kreative jenter der ute... og det er mange! Ingen nevnt - ingen glemt!!!! Høres dette ut som en takketale nå? Ja - jeg skal vel ikke pine dere lenger, men komme til saken....
Vinneren er:

Tara-tam-tara.tam-tara-taaaaaaah! -
med bloggen:


Kristine har en kjempeflott blogg med masse inspirasjon - hun fortjener MASSE besøk, så trykk på den fine headeren hennes som jeg har limt inn her - du skjønner at dette er en fin blogg - ikke sant?

Kristine - vil du maile meg din adresse, så jeg kan få sendt deg pakken i posten???? (gro.bo@hotmail.com)


10 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

Gratulerer så mye til vinneren, skulle ønske det var meg:-)

Ha en fin dag!

Klem

aase sa...

Gratulerer så mye til Kristine. Jeg får heller gjøre ferdig mitt eget jeg da.....hihi!!

Liv sa...

Å, så morsomt at det ble Kristine, jeg leser bloggen hennes jeg også :-)Nydelig blogg og veldig koselig jente, så premien var vel fortjent! :-)

GRATULERER!

H elle K sa...

Gratulere så mye til vinneren
Ha en fortsatt fin kveld.
Kristin

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Gratulerer til Kristine.
Heldig hun er som får slik en fin album.
Håper du koser deg og ikke stresser for mye nå i førjulstiden. Jeg regner med at alt roer seg litt her nå etter den 16. Men oppussingen og alt det der står jo på hodet så klart. Hehe.. Jul blir det visst uanett.

Ønsker deg en fin uke
Klem:)

frøken olsens drømmer sa...

Så fint at alt var som det skulle ;))
Og skal si du var rask ;))
tusen takk,det var flott ;))
klem fra meg så håper jeg du får en god ny dag ;))

Kristine sa...

Så utrolig gøy å vinne!! :) Nå ble jeg kjempeglad! :) Jippi! Og tusen takk for fine ord om bloggen min, blir helt rørt. Har ikke vært innom i blogglandia på noen dager så derfor visste jeg ikke om utfallet av trekningen før nå nettopp. Tusen, tusen takk! Skal skrive et innlegg om vinnerlykke i løpet av dagen ;)

Ønsker deg en strålende dag og en fortsatt fin førjulstid.

Klem, Kristine

Bestemor Drillo sa...

Tusen takk for koselig kommentar!
Her har jeg ikke vært innom tidligere, men kommer helt sikkert tilbake hit for her var det mye lekkert! Ha en strålende dag i morgen med mye kos! Klem!

Lenemora sa...

Gratulere til den heldige vinneren!

Koselig at du ville være med i trekningen hos meg!

Klem fra Lenemora

Lenemora sa...

HURRA! Du har vunnet 2. premie i min trekning!

Gratulere....send meg din adresse, så får du hjertet ditt i posten!
Min mail er: lenemora@yahoo.no

Klem fra Lenemora