7. jan. 2010

Etterlysning / Ønskes kjøpt!

Jeg har en liten bønn til dere bloggevenner der ute - har noen av dere en eller helst to av de fil de fer-"koppene" som ble solgt hos Kid i sommer til overs? Noen som kjøpte for mange? Noen som er lei? eller noen som har for mye stæsj og må/bør kvitte seg med noe??? Pliiiis???

Jeg har to, men MÅ ha fire slike - av den minste størrelsen som ble solgt hos Kid. Jeg betaler selvfølgelig både for "koppen" og for portoen.... om du er min reddende engel! Kanskje vanker det noe Homemade attpå...

Hva jeg trenger de til? Det skal jeg selvfølgelig vise frem hvis jeg er så heldig å få tak i to til..., så nå venter jeg spent på å høre fra deg!!! (mail meg på gro.bo@hotmail.com)

(Bildet er tatt i sommer - det varmer litt å tenke tilbake på varmere tider - det går fort til påske - og da begynner utelivet snart...)6 kommentarer:

aase sa...

Det var lurt å etterlyse her Gro. Som du vet var du jo et par dager for sent ute til at jeg kunne hjelpe deg!! Håper noen har så de kan hjelpe deg!!

superkaldklem!!

Mitt hvite hus sa...

Håper virkelig du får fatt i de...
spennende å se hva du skal med de...

ha en fin dag...

klem O=)

Heidi sa...

Skulle ha gitt deg min om jeg ikke var for glad i den :)
Håper det er noen det ute som er lei de!
Klemmer

Datt sa...

Jeg er sååå klar for sommer!! Men har desverre ikke noen slike da! Lykke til med etterlysningen!

Heidi`s hvite perle sa...

Lykke til med letingen:)

Mmm..sommer!!

Smula sa...

Jeg har to som er samme str og likner men er ikke _helt_ like. Har sendt deg mail med bilde. Jeg liker dem selv men dersom de kan hjelpe deg så er jeg villig til å sende dem avgårde ;o)
Klem fra Smula