19. mar. 2010

Skissedillaskisse #51

Små jeg da medgi at jeg er bitt av denne basillen også.... Scrapbooking er en hobby som er kreativ og gir meg mye glede. Jeg kjøpte meg to album med tanke på å lage et til hver av jentene, men fordi jeg er i nybegynnergropa, så bruker jeg bilder av meg selv som en prøveklut først! Har vært i et album og funnet bilder fra min egen barndom her.... (pappaen min satte opp et rekkverk med riktig høyde for meg, så det ble lettere å øve seg på å gå.... året var 1973!)


Skissedilla har lagt ut en flott skisse som jeg forsøker meg på denne uken, og her er mitt bidrag! Håper jeg denne gangen fikk til rett bildeadresse/lagring????6 kommentarer:

Carrin sa...

Nyydelig LO! Så herlig med alle blomstene og et virkelig søtt bilde da! Tusen takk for at du deltar!

Caroline sa...

Så skjønn LO du har laget!! :) stilig bilde!

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Hei på deg snuppa:)
Er bare innom for å ønske deg god helg.
Også må jeg jo si at du er en kløpper på skrapping. Kjempefint.
Klem:)

Anne sa...

Du er flink! Nydelege kunstverk du lagar med scrapping:)
Ha ein flott søndag!
Klem Anne

Villa Klaraberg sa...

Så flink du er, det ble kjemepfint! Og så må jeg bare få si at det sjalet du vant hos Anna's Vita Hjärtan er bare sååå nydelig, kler deg veldig godt. Klem fra Jorunn

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Ja ja, her satt jeg og snakket og fikk ikke noe svar:o) Jeg var visst tom for strøm jeg. Denne vidundertelefonen bruker så mye strøm at det er ikke nok å ha ledningen plugget i.
Takk for praten i alle fall. Så må du bare si når du vil komme og hente. vi drar hjem på søndag, så på mandag er jeg hjemme også er det vanlige dager framover.
Stor påskeklem:)