8. nov. 2009

Le petit Parisien - ny pute...

Jeg er inne i en kreativ periode nå - og takk og lov for det! Inspirasjon har jeg nok fått i massevis av å titte i andres blogger, og jeg har nok merket meg både det ene og det andre bak øret...Jeg fant en pute med et trekk jeg hadde gått lei, så trekket ble rett og slett kastet! Puten fikk et nytt trekk som jeg sydde av et naturfarget linstoff jeg hadde liggende i stoffbunken...

Og et egenprodusert strykemerke - synes denne franske teksten gjorde seg veldig godt på puten min - også har INGEN maken - foreløpig, da... Kanskje flere vil ha sånn? Gi meg et hint, i så fall...hihi!


Nå er det nok puter i denne sofaen, sa Handymannen til meg i går! Han får snart ikke plass der selv, for jeg ELSKER puter!!! Nå har jeg lovet både ham og meg selv at det ikke blir flere puter - men jeg kan jo alltids sy nye trekk på de putene jeg allerede har, ikke sant?Bloggtreffet hos Ragnhild i går ble litt "amputert" pga sykdom - det var dessverre tre stykker som ikke kunne komme av de påmeldte, så vi ble bare fire - men vi klarte da utmerket å ha det trivelig sammen - og ikke minst fikk vi snakket ordentlig sammen alle 4. Vi fikk deilig sjømat å spise: kongekrabbe og reker... Namm! Herlig pådekket bord - lekkert med svibler og pyntekål i zinkurner og krystallvaser... Og så kaffe Latte fra NY maskin - så ny at den knapt var prøvd ut før vi kom!!! Kaken var en deilig Verdens Beste - som smakte absolutt DEILIG! Og selvfølgelig handlet vi... Vi fikk jo prosenter... Viser dette frem ganske snart, ja! Og for ikke å glemme - Herlige Ragnhild: hun gav sine gjester en nydelig gavepose hver! Et lekkert hvitt skjerf fra Chic Antique, et duftlys og nostalgiske kort! Såååå overraskende og en høyt verdsatt presang. Skjerfet tok jeg i bruk samme kveld! Klem til deg, Ragnhild, og takk for et hyggelig bloggtreff! Kanskje jeg tar initiativ etter jul en gang???8 kommentarer:

aase sa...

Kjempefin pute Gro!! Klart du kan sy nye trekk til de du har!!

Tusen takk for noen koselige timer iår!!Deilig med litt shopping også!

Jeg er klar for treff igjen jeg!!

Anne sa...

Så nydeleg trekk. Du er verkeleg flink:)
Høyrtes koseleg ut med bloggtreff, gler meg til å sjå bileta av kjøpa dine!
Klem Anne:)

ninabakke sa...

Nydelig pute! :)

Datt sa...

ah, jeg synes den ble herlig i den hvite stolen! *Ser den for meg i sofaen min* :P

Vitt o Vältummat sa...

Visst piffar det upp med nya kuddar. Kul när man kan sy lite, då blir det mer personligt.
Ha det bra
Kram
Åsa

Linn sa...

Absolutt nydelige puter! Om kreativiteten fortsetter er det vel i grunn bare å fortsette å sy - så kan du selge putene :)

Flott blogg!!

Hilsen fr. Linn

salige lavendel sa...

Fin og stilren pute!

Lille Liljehvit sa...

Hei hei :)

Jeg lurer på hvordan du lager hjemmelagde strykemerker jeg? Jeg er også så glad i å lage tingene mine selv, og et putetrekk skal jeg nok klare å sy :) Men jeg vil så gjerne lage med sånne fine trykk på. Hvordan gjør du det? Hadde satt utrolig pris på om du gikk inn på bloggen min, og la inn en kommentar som forklarer litt. Jeg følger bloggen din nesten hver dag, og jeg syns du er kjempeflink!! Takk for masse inspirasjon.

Gode hilsner fra Lille LiljeHvit

:o)