29. jan. 2010

Ikke dagen vår, nei!

På formiddagen i går ble jeg oppringt fra læreren til eldstejenta: hun følte seg ikke helt bra etter å ha fått vaksine. Om jeg kunne komme å hente? Selvfølgelig - mor kommer nesten like fort som AMK! Iler av gårde!!! Og det er utrolig hva ferske rundstykker gjør for en kvalm nyvaksinert fjortis - kvalmen gikk ganske fort over... Litt alenetid med mamma er såååå koselig, atte!
Neste pulje inn døra et par timer senere: yngstejenta og mann. Hun med tårer i øynene og kaldt omslag på hånda. Hadde vært utsatt for et liten ulykke i akebakken på skolen i et friminutt. Fingrene så greie ut, men håndleddet var ikke helt bra. Så bar det i vei til legevakta, da. Først inn til lege - så røntgen -for legen mente det kunne være et lite brudd i håndleddet. Deretter på poliklinikken...
Innen vi kom ut hadde det gått to og en halv time... Og diagnosen var ikke brudd - heldigvis - legen mente det "måtte" en bandasje på av "kulhetshensyn" - siden det ikke ble noen gips! Han skjønte nok hvor viktig det var å bli "forstått" av en 10-åring!!!
Resten av dagen har heldigvis gått bra! Er det hverdagsdramatikk i ditt liv?


9 kommentarer:

Anonym sa...

Heldigvis veldig rolig uten dramatikk her;) Håper det blir roligere hos dere også og at dere får en fin helg:)

Leste profilen din og liker drømmen din....den er som min:)

Datt sa...

Hoooi, for en dag! :-O
Her er det meeeget lite hverdagsdramatikk! Det skumleste som har skjedd med meg i det siste var at ei dame holdt på å kjøre på meg i ei rundkjøring i forri uke (hun hadde vikeplikt ja)! Hjerte mitt slo sykt hardt etterpå, det var sååå nære! Menmen, ingen skade skjedd, så det teller muligens ikke :P

aase sa...

Ja sånn kan det gå!! Tekoppen får du en annen dag istedet vet du!! Håper begge tuppene er iform snart igjen!!

Her ble ettermiddagen noe slitsom etter tannlege besøket kan du si!! Det gikk rimelig greit hos tannlegen, men hun gråt hele tiden fordi det var vondt stakkar. Ikke lett når man ikke kan hjelpe. Paracet i flytende, brustablett,stikkpille, vanlige tabletter, sprøyte, knust i syltetøy, yoghurt og alt ble prøvd. Det skulle hun ikke ha nei...hun ville heller ha vondt i 20 år som hun sa....dån!!!

Vel i dag tidlig gikk hun på skolen med en stikk pille satt med makt omtrent. Huff grusom mor, men jeg måtte!! Hadde nok ikke hjulpet med rundstykker og alenetid heller her, for hun kunne jo ikke spise!!! Vel vel premien er en kinotur med hele familien og hennes beste venninne imorgen!!

Ha en god helg på jobb Gro!!! Du er flink som holder ut nattjobbing!!

Kjempeklem fra meg!!

Anonym sa...

Uff da og god bedring til begge to..
Håper dere får en bedre helg, klem Hege.

OTHILIES GÅRDSHANDEL sa...

Hei:) Nei heldigvis, er det stille og rolig på den fronten. Eneste dramatikken her i dag er at jeg er uten bil.Merkelig det med bil, ellers bruker jeg den ikke så mye ,men skulle gjerne hatt den i dag. Ønsker god bedring til dine, og god helg til deg:)

Anitas Home and Wine sa...

- uff da... litt mye på en gang.
hadde syk sønn på onsdag jeg - de er ikke så tøffe selv om de er 14 år nei..da er mamma veldig god å ha
god helg

hilsen Anita S

Ruths datter sa...

Det ble jo mye på en gang i dag da.Godt det gikk så bra.
Ønsker deg en super helg

Mia sa...

Nå har de jo en snill mamma da, som er der når det trenges. så godt at det ikke var noe brukket!

salige lavendel sa...

Dette var en KUL lege!!! Håper håndleddet hennes er bra igjen :)