31. jan. 2010

Å inspirere andre...

Det å finne inspirasjon - det gjør jeg mange plasser. Det kan være gjennom bloggverdenen, gjennom interiørblader, eller nettbutikker/interiørbutikker. Det er ikke til å komme utenom sagnomsuste og fashionable ZanZ på Lillestrøm når inspirasjonskildene skal nevnes....

Stemningen er helt unik i denne butikken, og jeg tror jeg vil en tur dit igjen - snart... for både shopping og inspirasjon...

Men det er også gøy å kunne være til inspirasjon for andre... Jeg får innimellom henvendelser fra mennesker på mail, og synes det er spesielt hyggelig når jeg får høre at de har hentet inspirasjon i min blogg... Dette gjør det absolutt verdt å legge ned tid og krefter i det å blogge!!!


I går fikk jeg en hyggelig mail fra en 10-klassing som skal i gang med et kreativt prosjekt, og ønsket råd på veien - og selvfølgelig fikk hun det!!! Tenk så lett det er i disse dager med internett - jeg kan huske min egen ungdom da leksikon og gule sider var eneste oppslagsverket.... hihi!

Jeg har fått tak i et gammelt kjøkken-underskap - nesten likt det på bildet over, bare litt smalere. Det har fått en makeover med et malingsstrøk - selvfølgelig hvitt! - og tjenestegjør nå som "stereoskap" til dvd-spiller, sub og tuner. Alle stygge ting som jeg helst vil skjule... Bilder av mitt skap kommer snart...


(Alle bildene i dette innlegget er lånt fra ZanZ)


6 kommentarer:

BROCANTE sa...

Hei! Det utrolig mye inspirasjon å finne på alle de flott bloggene rundt om. Har mine fast runder nesten hver dag jeg! Det går jo litt tid til det, men veldig morsomt - OG det er så utrolig mange hyggelig jenter der ute med samme interesse, det er veldig hyggelig! - og så treffes vi jo en gang i mellom også :-)

Zanz er utrolig fin butikk - en av de som skiller seg ut - helt klart. Det hender jeg stikker innom og suger til meg litt av atmosfæren, så går jeg hjem og roter fram ting jeg hadde glemt...

Ha en riktig fin helg. Jeg skal ut og se på en del ting.... (som vanlig)....

My home is my Castle - by Kari sa...

Jeg finner utrolig mye inspirasjon både hos deg og ellers i bloggverdenen og får og mailer og spørsmål om ting som andre har sett på min side :)
Kjempemoro :))
Zanz har jeg aldri vært på, ligger for langt borte, men skal jeg til de kantene, da kan du være sikker på at jeg skal besøke den butikken ;)
Det skapet så stilig ut. Gleder meg til å se ditt :))

Ha en fin dag. Her laver snøen ned...
Klem,Kari

Hagagården sa...

Mycke vackert var det att se på här.
kram
ninni

hjem hos linda sa...

Gleder meg tilå se skapet ditt for å få tips hvordan gjømme store sorte dingser!!!!he he..her i hus er det kommet et monster av en tv så vil gjerne gjømme noe av tillegsdelene!!
Ønsker deg en fin søndag!
Klæm Linda

Ruths datter sa...

Ja det er masse koselige ideer å hente.Så du skal igang med å male et skap. Du er flink.
God søndag til deg

Lykkelig som liten.. sa...

Hei på deg :)
Så koselig at du tittet innom og ville bli med på min give away :)
Alltid koselig når nye titter innom :)

Ha en nydelig søndag :)
Klem Tina