28. jan. 2010

Mer fornøyd nå...!

Jeg ble ikke fortrolig med den forrige headeren min, og har tenkt på hvilken endring som måtte til. Fonten jeg hadde var for snirklete og uleselig, og jeg fikk også kommentar fra en venninne at hun synes det var vanskelig å lese den. Jeg var helt enig, og ønsket å lage meg en ny og bedre (?) header.
Header no. 1

Jeg er veldig glad i "Sephia", og har redigert tre av mine foto i Picnik.com og Photoscape.com - to greie redigeringsprogram som er lette og bruke, og gratis på nettet


Header no. 2


Header no. 3

Header no. 4

Hvilken header likte du best av disse? Jeg setter pris på om du gir din stemme i min lille "undersøkelse" øverst i høyre hjørne.


På hjemmefronten har det skjedd masse i det siste. Jeg måtte til slutt gi tapt for flatskjermens inntog i stua (press fra mann og barn). Et STORT monster av en tv har tatt plass i den ellers så koselige, lille stua mi... Og gjett hva det medførte? Jo en skikkelig ommøblering! Alt er forandret, og handymannen må tilogmed rive en vegg...! Ombøbleringen medførte også et Ikeabesøk - huff så leit - brukte nesten ikke noe penger - helt sant - fikk i hvert fall med meg en hvit Benno cd-hylle som nå står sammen med Billy-hyllene...
Jeg kommer sterkere tilbake med bilder snart: ommøbleringen har medført et lite hav av rot: papirer som skal sorteres, arkiveres eller kastes.... -deilig å få gjort, men huff så kjedelig!
Ha en fin torsdag!

13 kommentarer:

Hilde Heimdal sa...

Den du har nå er finest syns jeg :))))))

Datt sa...

Hehe, jeg måtta akkurat gi tapt for tv på stua jeg også, det måtte til for å få større soverom! Er så fornøyd med soverommet at det ble heeelt greit! Men tror nok min kjære har kilkka hvis jeg hadde prøvd meg på å rive en vegg ja, vi er begge anti-handy! :P

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Heisann:)
Synes den du har nå er den peneste.......flott skrift....
Ja...ikke dårlig og må rive vegger for og få inn TV....jeg ønsker meg et pent skap og skjule flatskjermen bak:)
Ha en kos kos dag Gro....
klemmerpå

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Gro! Jeg liker header nr. 4 best (synes det er flott med litt farger, jeg;) ... men kanskje med den skriften du har i header nr.1? Bare et forslag;)

Lykke til!

Klem
Anette:)

aase sa...

Se der ja vennen!!! He he...sånne vanskelig evenninner altså....

Jeg stemte på nr. 1 her, men det var før jeg leste Anettes forslag om skrift fra nr. 1 på nr. 4 for det er jo så koselige bilder fra deg det også!!! Så da går jeg vel for en blanding av nr 1 og 4 da!!!!

Anitas Home and Wine sa...

Hei

Jeg likte header nr 1 veldig godt.
Har full medlidenhet ang tv. men du er heldig som fant en løsning. Jeg sliter med et stort tv og høytalere og bokhyller jeg. Og her er mannen min veldig steil ( og han har full støtte av sønnen vår ) - ellers så er alt annet av om møbleringer greit for han.
- men man må vel bare innfinne seg meg å gi å ta.

hilsen Anita S

salige lavendel sa...

Her hos oss har vi kastet ut hele tv'n. Det er utrolig deilig! Anbefales =) Får kvalitetstid samen som man lever lenge på!Ellers synes jeg kanskje den øverste var finest?

Hege sa...

Forandring fryder- men ååå så deilig når det er ferdig:-)
Har stemt på header nr. 1, men syns Anette`s forslag var lurt:-)
Ha en fortsatt fin dag, klem Hege.

Lisbeth sa...

Alle er vel fine, men nå går det mot vår og lysere tider- derfor får header nr.4 min stemme. Lisbeth

Anonym sa...

Heisan, tenkte jeg kunne gi en liten forklaring av hvorfor jeg liker header nr 3 best. I min mening så er nr 2 og 3 de eneste uten forstyrrende elementer som gjør det pittelitt ubehagelig å lese.
Jeg synes nr 3 har det reneste utrykket og beskriver blogg innholdet dit godt.
Så til slutt må jeg bare si at du har gjordt en meget god jobb med disse headerene, får en fin sommer følelse av den siste! Her snør det forresten hehe...

Anyway, har vært en fast leser en stund men dette er første gangen jeg gir lyd fra meg, fantastisk fin blogg du har.

Ha en smilende dag!

House of Dogs sa...

Liker best header nr 1 jeg:) Hehe..skjønner tv problematikken din.. Her presser sambo på for å få inn en 50"..iiikkk.. Tar jo en hel vegg! Får se hvor lenge jeg klarer å holde igjen for han er ganske bestemt på dette gitt.. Gleder meg til å se bildene av hvordan det har blitt i stua etter ommøbleringen:)

Ønsker deg en fin kveld!

Klem

Prinsessen paa erten sa...

Nydelig blogg!

Liker godt header nr. 4 :)

hjem hos linda sa...

Velkommen til monster klubben.....Her kom det en 52tommer inn i stua i helgen!!!!!
gosh det er stoooort....
Klæm Linda