2. feb. 2010

Optimist - tross alt...

Etter regn kommer sol, og etter snø kommer vår - og sommer... Så da er det bare å forberede seg, folkens!!! Mine clogs står i skoskapet og venter, men disse ser heller ikke så værst ut, eller hva? Jeg fant disse treskoene fra Moheda på ellos.no til svært fornuftig pris: de to med blomstermønster og med marihøner (kr 349,-) gir skikkelig følelse av sommer!Denne varianten i brunt skinn og en pen hæl koster heller ikke mye (499,-). Tenker denne ville blitt lekker til et flagrende sommerskjørt med god vidde...

Jeg har hatt min søster og niese på besøk til lunch i dag, og vi har kost oss med planlegging... Vår mor runder 60 år til høsten, og sier hun har ALT. Det stemmer nok mest sannsynlig, så vi planlegger å gi henne gode minner - mer sier jeg ikke... (-og håper ikke hun leser dette...)

Sånn på tampen må jeg takke for alle oppmuntrende kommentarer etter gårsdagens innlegg - de fleste håpet at jeg kom til å få sjalet mitt - og kanskje det hjalp? Eller kanskje en søt svensk venn har hvisket henne noe i øret? Jeg fikk faktisk en mail fra henne i dag om at jeg snart kunne vente å få pakken i min postkasse - så da får jeg leve i håpet en stund til...!

I skrivende øyeblikk snør det kraftig her - regne snøstormen - litt vanskelig å tro på tidlig vår - men det er jo lov å håpe på det også i samme slengen... hihi!
4 kommentarer:

Ruths datter sa...

Flotte sko.Likte godt de med remmer jeg da.

Elin med Draumesidene sa...

Hei! Leste om sjalet. Synes dette berre er pinlig for henne som ikkje sender det! Håper du får det RASKT! Vakre sko du viser! Eg lengtar også etter vår... Vi har 13minus her i dag, noko som er rimeleg kaldt i ein fuktig vestlandsfjord...

Ha ein fin dag!
Klem Elin :)

På landet sa...

Så bra at hun klarte å svare på mail til slutt,det er sååå irrietrende med folk som ikke kan svare.Sjalet er jo nydelig så forstår hvorfor du gledet deg, håper du får det nå da =)

Søte tresko, har vært en lang vinter å det ser ut til at den blir lenger,så da håper jeg på en like lang sommer =)

Ha en fin dag.

Christine C sa...

Tresko-sesongen virker veldig fjern akkurat nå, men kjempesøte var de uansett :) Noe å drømme om.
Så fint at du fikk kontakt med damen med sjalet til slutt - håper det order seg.

Ha en fin dag!